2010. március 18., csütörtök

Work less, climb more

That's the way you doin'/Money for nothing...


Balázs a Variánsban

Május

Próbálkozás az 'Ausztrálban


Mert szép

A tavasz

Ice1

Ice2


A fenti program keretében Kecskeméti Sanyival és Illés Balázzsal Hollókőre mentünk. Az előrejelzések alapján 10-12 fok és napsütés váltja fel az éjszakai kisebb mínuszokat. A falat 10 körül kezdtük ostromolni, gyakorlatilag 4-5 út volt mászhatatlan gigantikus jégcsapok és vízcsorgás miatt (nagyfal közepe, plusz a Moha környéke), a többi szép száraz volt. Déltől a nap is beragyogta a falakat, ihletett hangulatban folyt a mászás, a hőmérséklet délutánig csaknem elérte a 15 fokot is. Szerencsére az Áthajlást újranittelték, így sikerült is vele bemelegíteni :D olyannyira, hogy még Balázs biztosítási képességeit is leteszteltem a felállás kivitelezése közben egy szép dinamikus piruettel, de aztán ügyesen kiment. Sorra vettük az utakat, Sanyi pedig az 'Ausztrál -ról áradozott. Természetesen ez sem maradhatott el - a végeredmény: őszre oké lehet az út. Jól kiment Május 35. alsóval, illetve a Hetes és az eddig nem mászott Bátorság is felsővel, ami elölben tényleg bátor lesz, de csak a kiszállás miatt :D
Sanyi névnapja ennek megfelelően szépen alakult (Ezúton is üdvözletünk és hálás köszönetünk!), kellemesen elfáradtunk és nem csalódtunk a helyben!

Mászott utak: Áthajlás VI-/VI, Lányok var. V/V+, Május 35. VI-, Hetes VI+ (tr), Őrült ausztrál VII- (próba), Makk ász V+, Pioneer VI-, Akasszá má' VI/VI+, Antoine & Desire V+, Bátorság VI+/VII- (tr)

Nincsenek megjegyzések: