2010. március 29., hétfő

Sok edzésnek sok az alja

Vertical limits?

Esti impressziók

Vasárnapra szép időt ígért a meteorológia, így Debrecenből 2 autó indult útnak a Zemplén felé. Én a Big City Life és az óraátállítás után a Keletiből indultam Forró-Encs állomás felé, ahol már várt rám Imi bá piros.....Seatja, de csalódnom kellett - nem integettek nekem az állomáson (Máté a legközelebbi kocsma illemhelye miatt felmentve :)
Innen Hejcén át Sólyomkőre vitt az út, ahol a jól ismert felmenet során egyre melegebb idő fogadott minket. A sziklákat ugyanerre a napra Rozi és a miskolci banditák, valamint 1 autónyi szlovák sporttárs nézte ki magának. Szerencsére rengeteg út van (kb. 50), így jól elfértünk. Az új nittek és standok többségében megvoltak, sajnos itt-ott persze ismét feljegyezhettük kártékony kezek nyomait (ezen kezek gazdáit szívesen elküldeném az Antarktiszra vietnami papucsban jeget mászni (id. Krúg Tibor ex verb.)
A nap folyamán sorra kerültek általam még soha nem mászott szép utak és néhány nehezebb is felsővel. Van itt projekt szép számmal, már csak egy marék nitt kéne főleg a hátsó traktusba. Amennyiben ezt olvasóim közül többen hasonlóan gondolják, jó lenne erről közösen gondolkozni akár anyagi vonatkozásban is (teszem azt Sárvári Nusi, Marionett, Pierott, Sférió...stb).
A napot sötétedés felé zártuk zsákos Piskóta mászós, naplementenézős, hejceikocsmábansörtletolós hangulatban - köszönet a napért minden közreműködőnek!

(Még jobb képek később várhatók az alkotóktól)

Mászott utak:
Sárvári Nusi IV, Névtelen áthajlás ettől balra V (tr), Magnifico VI (1x rp,1x tr), Favágó VI-/VI (os), Betty Blue VII- ?(tr próba), Névtelen 21.sz VI, Névtelen 19.sz VI-, Névtelen a Kémény mellett V+, Pierrot VI, Variációk VII- (2x tr), Moha és páfrány dir. V+, CDS V-, Kopaszkutya IV, Piskóta III

Nincsenek megjegyzések: