2011. október 20., csütörtök

Hőségriadó

A deres utcára kilépve örültem a rajtam lévő és a bepakolt ruháknak is - bizony hideg van- de a work less, climb more projekt nem várhat. A hajnali indulás után csak csak bemelegszünk, összefutva a másik kocsival 6an indulunk Románia felé. A 'révi völgybejáratnál az árnyékban 5 fok körül járt az idő, így szedjük a lábunkat fel a teraszra. Meglepetésünkre itt a ragyogó nap ereje és a völgyben felszálló meleg levegő miatt 20 fok körüli, vagy afeletti hőmérséklet alakult ki a szélcsendben - SZUPCSI!
Kecskeméti Sanyival sorban melegedtünk az utakban, ismerkedve a hátsó szektorok még nem mászott darabjaival. A rendelkezésre álló, átlagban kb. 6+ os kínálat elegendő elfoglaltságot nyújtott, nem gondoltam volna, hogy félmeztelen mászóka lesz belőle. Szerencsére elég jól mentek a dolgok, sikerült fél mozdulat híján egyben mászni a Gama-t (7), illetve os az Alfa-t (7) és a Blade-et (6+). A nehézség itt már variál, több út valóban annyi amennyi ki van írva, de alá és fölészámozás is előfordul. A terasz sarkánál lévő utakat is beleszámítva (8 és 10 közötti nehézség!) összesen 40 út várja a felránduló mászókat. Jól elfáradva indultunk haza, de szerencsére Sanyinál volt lej és gálánsságának hála sörünk is került - nagyon jó nap volt!!!

Mászott utak: Athos 6 (rp), Porthos 6- (rp), Aramis2 6- (rp), Cardinal 6+ (os), Negativ 6 (os), Konkurs 5, Gama 7, Alfa 7 (os), Omega 6 (rp), Blade 6+ (os), Matrix 6/6+

Alattunk a Körös


Endre egy 6- t ostromol


Peti egy 8/9 ? útban próbálkozik


A Cardinal bevágása - szép kezdés


Sanyi egy Omist idéző ötösben

Ősz


Egy régi cimbora - Bihari szaktárs is velünk tartott

Nincsenek megjegyzések: